مفصل آرنج با توجه به ساختار آناتومی از پایداری و ثبات بالایی برخوردار بوده و اغلب بیماری های این مفصل قابل درمان بوده و از پیش آگهی قابل قبولی برخوردار هستند .
اغلب بیماری های مفصل آرنج به علت ضربه ؛ شکستگی استخوان های مفصل آرنج ؛ صدمات ورزشی ؛ التهاب تاندون های عضلات ؛ بورسیت ها و … ناشی میشوند .
بیماری های مفصل آرنج در صورت عدم درمان ممکن است مفاصل دیگر از جمله شانه ، مچ دست و انگشتان دست را هم گرفتار نمایند .
درد مفصل آرنج ممکن است همراه با سوزن سوزن شدن ، بیحسی و درد راجعه ادامه یابد که باید مورد بررسی قرار گیرند . مشکلات ستون فقرات گردنی و عضلات کمربند شانه ای میتوانند باعث درد و ناراحتی مفصل آرنج گردند .
آرنج تنیس بازان از بیماری های شایع اپیکوندیل خارجی میباشد که باعث ایجاد درد در ناحیه خارجی مفصل آرنج شده و دراغلب بیماران درد و سوزش به ساعد ، مچ دست و انگشتان انتشار می یابد .
آرنج گلف بازان بیماری اپیکوندیل داخلی میباشد که امکان انتقال درد به ناحیه داخلی ساعد ، مچ دست و انگشتان را دارد بورسیت خلف آرنج ( اولکرانون ) که علاوه بر اینکه میتواند به علت صدمه و ضربه ؛ استفاده مکرر و پرفشار مفصل و … ایجاد گردد ممکن است در اثر آرتریت روماتویید و نقرس بوجود آید که در مرحله حاد با قرمزی و التهاب پشت مفصل آرنج همراه است .
التهاب تاندون عضلات دو و سه سر که اغلب در اثر حرکات شدید ، تکراری و … بوجود می ایند .
سنرم تونل کوبیتال آرنج که باعث گرفتاری عصب اولنا و علایم فشار و التهاب در مسیر این عصب می نماید .
سندرم تونل رادیال که در قسمت فوقانی ، خارجی مفصل آرنج بوجود آمده و باعث گرفتاری در مسیر این عصب میگردد.
شکستگی و دررفتگی مفصل آرنج که احتیاج به درمان اورژانس و حتی جراحی را میطلبد .